Inaugurele rede dr. A.W. Badenoch (VU University)

FOUND IN TRANSLATION: TRANSNATIONAL MEDIA AND THE NATIONAL ARCHIVE

VRIJDAG 1 DECEMBER 2017

De rector magnificus van de Vrije Universiteit en de decaan van de Faculteit der Geesteswetenschappen nodigen u van harte uit tot het bijwonen van de openbare zitting van het College van Decanen, waarin de heer dr. A.W. Badenoch benoemd vanwege het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid tot bijzonder hoogleraar Transnational Media, zijn ambt hoopt te aanvaarden met het uitspreken van de rede

FOUND IN TRANSLATION: TRANSNATIONAL MEDIA AND THE NATIONAL ARCHIVE

Deze zitting is bepaald op vrijdag 1 december 2017 om 15.45 uur precies, in de aula van de universiteit, De Boelelaan 1105. Na afloop receptie.

prof. dr. V. Subramaniam
rector magnificus

prof. dr. M.R.M. ter Hark
decaan

Hoogleraren worden uitgenodigd deel uit te maken van het cortège. Zij dienen daartoe uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de bijeenkomst aanwezig te zijn in de Forumzaal (ruimte 2D-02). Het wordt op prijs gesteld dat de hoogleraren de toga van hun universiteit dragen.

Openbare parkeerruimte rondom de Vrije Universiteit (1081 HV) is aanwezig. De parkeerduur is beperkt tot maximaal 3 uur (behalve in parkeergarages). De VU is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer: trams 5, 16, 24 en 51. Vanaf Station Amsterdam Zuid is het tien minuten lopen naar de VU. WWW.VU.NL > OVER DE VU > CONTACT/ROUTEBESCHRIJVING

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

If you agree to these terms, please click here.